Default cover image for ÀfricaRM profile

Collections

Saved For Later
none

Saved For Later

Public Basic 175 Items
 • Molt completa, però al final cansa! Intermediate total.

 • Per fer. Sembla bàsica però nice.
  Feta 30/11/2020. Per fer en dies moooolt mandrosos i amb poc temps.

 • Dureta. De fet, no l'he pogut acabar. Precisament, el més fàcil per mi era la pose final, però hi ha molts vinyasas. Fer la 3a de la sèrie i aquesta més endavant.

 • Curta, però molt bona, ho treballa tot a nivell bàsic. Per fer als vespres si no tinc temps i necessito fer .
  6/4/2021. Feta al matí. M'ha anat molt bé, no tant per relaxar-me sinó per acabar-me de despertar.

 • Per fer.
  Feta 30/10/2020. Útil, però una mica avorridota. L'únic treball de respiració és acompassar els moviments (molt lents). Per fer molt de tant en tant.

 • Per fer.

 • Molt bona i complerta. Treballa intensament l'elasticitat, la força i la resistència sense fer-se pesada. Fer de tant en tant per als braços i espatlles.

 • Molt xula, treballa molt la respiració + consciència corporal. Una mica llargueta, fer de tant en tant amb calma.
  18/6/2021. L'he fet vàries vegades i sempre molt bé, però avui m'ha costat (cansament, equilibri...) suposo que per la calor.

 • Forteta per als braços i molts gossos. Va bé per fortificar sense manies. Com sempre, amb veu calmada i bon escalfament.
  Em continuen costant molt les planxes de costat!
  Després de fer-la diverses vegades, encara la trobo dura.
  L'acabo de fer, no he pogut seguir els trossos més difícils.
  Després d'uns quants mesos, l'he fet pensant que tinc els braços més forts, però no. Alguns trossos no els put seguir. 18/4/2020.
  27/6/2020. El mateix: l'últim tros ja no podia més.
  21/12/2020: Uf! No me'n recordava que fos tan dura. Ho he pogut fer pràcticament tot, saltant-me alguns segons d'algun exercici.
  2/4/2021. Amb prou feines l'he acabat, saltant-me algun trosset.

 • Per fer.
  Feta. Molt xula. Primera part escalfament suau però intens, segona part estiraments. Falta potser la part més meditativa del yin.
  Again 3/2/2021. Està molt bé, tot i que els estiraments són sobretot de cames i ingles.

 • Molt bona i relaxant, llàstima que sigui curta. Va bé per al mal d'esquena.

 • Dificileta per mi, però les explicacions i la manera de moure's són molt precises. La faré quan pugui. La segona i tercera part de la sèrie de videos es poden trobar també gratuïts al web de la Tracey.
  La postura final és un repte (de moment impossible) per mi, però m'agradaria fer la sèrie completa quan estabilitzi la meva força.

 • Per fer.
  Feta. Molt específica i bàsica (seniors, etc.).
  Potser em convé més la de "ultimate shoulder sequence"..

 • Forteta, molt estil Fiji.

 • Encara no l'he provat.
  Feta 31/10/2020. Uau! No l'he pogut acabar per esgotament i hi ha detalls que no puc fer, però està molt ben construïda i és progressiva. Fer de tant en tant, encara que sigui a trossos.

 • Encara per provar.
  Uf, sort que era curta! Semblava fàcil, però no sé què fa aquesta noia que posa al límit la meva resistència muscular (tot i que les postures semblaven fàcils). Hi ha professors amb classes d'una dificultat similar amb qui connecto millor.

 • Ideal per a mi. Llarga i suau però treballant molt bé la part superior del cos.

  Potser és més efectiva la de sun salutes with binding twistes (més nivell intermig).

  Sí, però aquesta és més regular, en ritme i en el que es treballa.

 • Molt bona. Imaginativa. Dificultat adequada per a mi.

 • Molt bona però forteta en els estiraments.

 • Completa, però pel meu gust comença massa yang.
  Segona vegada. La part yang molt millor (excepte l'au del paradís), la part yin no m'ha relaxat prou, trobo que les postures són una mica forçades (com un hatha intens).
  Tercera vegada: millor. Es nota que estic més entrenada i tinc més resistència. 31/1/2020. Continuo sense relaxar-me bé.
  30/6/2020. Avui molt millor, m'he sentit molt més còmoda. La part yang l'he pogut seguir sense cap problema. A la part yin no acabo de relaxar-me perquè és més estiraments que yin pur. Pensar sempre en cedir, relaxar-me, no forçar.

 • Excel.lent per fer una classe suau i relaxant, però completa. De les millors.

 • Bona, però sorprenentment no és tan forta com la que dedica als chakres inferiors. No fa mal. La faig de tant en tant.
  12/5/2021. Avui m'ha anat molt bé, perquè tenia les espatlles fetes pols (de l'ordinador).

 • Encara per provar. Sembla intensa dins del que és nivell bàsic.
  Feta. La part de ioga és bàsica, però fa treballar molt! Molt divertida. Repetir.

 • Encara no l'he provat. PEr fer quan acabi el cicle bàsic-intermig.

 • Per provar encara. Sembla factible i interessant.
  Després de fer-la: no m'ha convençut. ÉS curta i ben estructurada, però no hi ha descansos i per mi és forta.
  Rectifico: l'he fet per segona vegada i m'he sentit mes còmoda, amb el cos activat. El problema és que em costa de seguir verbalment i físicament (vinyasas). Potser alguna altra classe d'ella més fàcil per mi?
  3a vegada: millor, tot i que no m'entusiasma. D'esprés de més d'un any fent ioga, tinc una mica més de resistència muscular i cardio (una mica!)
  7/6/2021. Feia temps que no la feia, i avui m'ha anat força bé. És el nivell que tinc ara (si no estic feta pols) i és equilibrada en força i cardio.

 • Per fer. Treballa els peus i l'equilibri.
  Feta. Molt bona . Treballa tot el cos a partir dels peus. M'he sentit molt bé després de fer-la.
  Després de temps de no fer-la m'he adonat que és més dura del que sembla. Deu ser falta d'entrenament, però posar-me en punta em molesta una mica, per no parlar de la planxa. Fer de tant en tant.
  19/12/2020. M'ha costat una mica, sobretot la planxa! Els peus i les cames bé, els sento més forts, fins i tot la punta.

 • Per fer.
  24/9/2020. Feta. Divertida i curta, tot i que una mica irregular. Bon treball de la respiració. Fer de tant en tant.
  Feta 30/1/2021. Divertida, Respiració + abdos (cal treballar-los!)
  3/5/2021. M'ha sentat molt bé tot i estar cansada. He de reforçar abdos.

 • Per fer.
  Feta. Curta i forta, però assumible (el ritme és tranquil). Treballa molt bé la força de cames i braços i també la flexibilitat. L'he pogut fer sense problemes!
  Fet again 18/1/2021. M'encanta. El més difícil és anar a ritme amb la respiració. Al final m'he sentit el cos molt obert.
  23/3/2021. És molt maca i la puc seguir, però he d'estar mínimament concentrada i en forma per no perdre'm informació i seguir el ritme.

 • Fer-la per a les espatlles.
  Feta. Està molt bé, curta i fa obrir i treballar la zona. Bàsica, però va bé fer-la de tant en tant, sobretot si tinc les espatlles fetes pols.
  Potser una mica repetitiva, però ara que tinc les espatlles una mica més fortes m'adono que em sento més còmoda amb els exercicis. Per exemple, he pogut fer planxes seguides.
  Feta 18/3/2021. Feia temps que no la feia, i m'adono que em va realment bé i que he de treballar les espatlles i els braços més sovint. He hagut de fer les planxes amb els genolls a terra.

 • Feta. Molt completa, sobretot a les espatlles i braços. Per fer de tant en tant.
  Feta per tercer cop: és una mica pesadeta. Pels braços en va bé, no tant per les cames (se'm carreguen). Crec que és una classe més per mantenir que no pas per avançar.

 • Per fer. Sembla molt completa i específica.
  És completa, i treballa també la respiració i l'equilibri. El que passa és que és mooolt lenta i els abdominals es treballen a nivell bàsic. Fer de tant en tant com a repàs suau. Comp. amb la classe de l'Anastasia.
  Feta 2/2/2021. Completa, però avorrida. Els abdos, si els fas a consciència, es treballen bé.
  Feta 6/3/2021. Feta again, amb interrupcions. Més difícil del que sembla, perquè requereix consciència, respiració i paciència. He pogut connectar els abdos amb la respiració, però m'han fallat després amb l'equilibre.

 • Per provar. Sembla equilibrada.
  M'ha encantat. Preescalfament yin i lent i després moviments suaus però complets, De les meves prefes!

 • Per fer. Sembla adequada per a mi.
  Feta. Molt bona. Sembla fàcil al principi, però és completeta. M'adono que he de reforçar molt el centre.
  Segona vegada, millor Encara hi ha moviments que em costen, però tinc els abdominals una mica més forts.
  Tercera vegada: l'he de fer de tant en tant, perquè treballa molt bé el centre i començo a adonar-me que he de fer un treball de consciència de
  Ui, he reculat amb els abdos! Els úlims dos exercicis em tremolaven les cames... Fer més abdos!
  Feta again dins del programa de reforç del centre. Per primera vegada, he sigut capaç de pensar amb la panxa i no l'esquena. Continuo tenint els abdos molt fluixos, però crec que començo a treballar-los.
  4/12/2020. Fa temps que no la feia. Sóc més conscient de la respiració amb el moviment. Encara no puc fer els exercicis del tot, però he millorat. Insistir entre la connexió esquena-panxa.

 • Una mica més difícil i completa del que sembla a primera vista. Fer-la de tant en tant, almenys fins que no em perdi!

 • Llarga i més forta del que sembla, sobretot a nivell muscular. Molt bon treball de la respiració. PEr fer de tant en tant, però amb força temps i tranquil.litat. Necessito estoreta, sense mitjons gran part de la classe i un jerseiet per quan estàs immòbil (no sues).

  La segona vegada que l'he feta, m'he sentit molt bé. Això sí, sense presses.
  Tercera i quarta vegada: cada cop millor. _Treball complet de tota l'esquena.
  23/9/2020. Molt bé. Em costa una mica al final, quan fa el treball de centre, però en general és equilibrada. La gràcia és combinar els moviments amb la respiració. Avui sí que he suat.
  1/2/2021: Molt bé, és el que necessitava. Avui no he suat ni he tingut problemes amb el centre. Si de cas, és una mica pesadeta perquè dura molt.

 • Uau! Forteta, amb alguns moviments impossibles per mi, però molt bona i entretinguda. És completa i treballa també la consciència corporal. Per fer cada quinze dies o tres setmanes per anar assimilant.
  Tercera vegada que la faig: em va molt bé i vaig aprenent, però més val fer-la quan no estigui molt cansada.
  14/11/2020: He notat una millora en l'equilibri i la força, una mica estancada en flexibilitat i la resistència... es nota que fa dies que he disminuït la freqüència de les meves caminades.

 • Per fer quan estigui una mica més en forma. Molts estiraments guais i una mica de força. Pocs vinyasas.
  Uau! Ho he aconseguit! Més llarga i cansada del que semblava (i sí que hi ha vinyasas), però està molt ben estructurada i he fet el lotus sense que em fessin mal els ossos. Fer de tant en tant en dies que em senti en forma.
  5/12/2020. 3a vegada, aquest cop millor que la segona. Dec tenir les à cames curtes pq se'm desfà el llaç.
  26/2/2021. Llàstima, ha estat un desastre: interrupcions constants, estava cansada i distreta. Només he anat seguint, però sorprenentment l'asana final del lotus m'ha sortit bé.
  11/06/2021. Bé de força i resistència, tot i la calor. Em falla una mica l'equilibri. El llacet millor.

 • Per provar. Hi ha estiraments i el ritme és suau.
  Feta. Molt xula però més difícil del que sembla. Més que cardio, treballa equilibri, força i estiraments al compàs de la respiració.
  Repetir dintre d'un temps per veure si he millorat (també em costa una mica seguir-la).
  Again. Només que estigui una mica cansada, em costa bastant.
  Uf! Dureta, dureta. Comença suau, però al final veus que ho has treballat tot. Si segueixes el ritme de respiració, és un bon treball cardio.
  Again. És més completa del que sembla. Fer de tant en tant per recordar els moviments i acompassar-los amb la respiració.
  7/1/2021: Feta again. Molt xula com a escalfament i tono al matí. Algun tros m'ha costat una mica, però he pogut acabar còmodament. Avui més fàcil de respirar.
  26/4/2021. Avui no gaire bé, per cansament i pq em fa mal una cama. Alguns trossos no els he pogut seguir.

 • Per fer. Stretching total.
  Feta. Massa forta i rígida per mi. Fins i tot postures com el camell que amb l'Anastasia faig fàcilment, aquí no he pogut.

 • L'he feta diverses vegades. Estiraments clàssics de cames tipus ioga, la meva especialitat. Molt bé per fer de tant en tant (tot i que és anar a lo fàcil).

 • * Completa i equilibrada, però un xic pesadeta (vinyasas que em puc saltar si no m'hi veig amb cor).

 • Feta. Més forteta del que sembla,, però completa. Treballa postures com el dofí i el camell. La primera vegada no he enganxat el ritme (tranquil però vigorós).Fer de tant en tant. Al dia següent de fer-la m'he sentit molt bé.
  Segona vegada: encara em costa molt el treball de força.
  Tercera vegada: idem. Primera part (flow) molt bé, però al final, el treball de força no l'he pogut seguir del tot.
  Quarta vegada: començo a sentir-me més còmoda (excepte al final de tot). Noto que segons el dia em costen més unes postures que altres. Fer-la sovint pq és del meu nivell i és una bona mesura per saber si avanço.
  Avui ho he pogut fer quasi tot excepte la planxa en paral.lel.
  Ho he fet tot! Tinc una miqueta més de força, i això fa que pugui estirar més tot el cos. Em costa encara agafar el ritme i quadrar amb la respiració.
  8/7/2020: Feta després d'un temps. Al final no he pogut fer algunes de les asanes per cansament. Té a veure amb com estic jo però també la llargada de la classe.
  31/3/2021. Fa temps que no la feia. He millorat en força i resistència, tot i que fàcil fàcil no ho és. És un flux lent amb un ritme que m'agrada, i comença suau però després va augmentant la intensitat (no la complicació, que és bàsica). L'he aconseguit acabar, fins i tot les planxes de costat (més o menys). El dofí cap problema.

  15/5/2021. Avui no m'ha costat gaire, fins i tot les planxes. Potser estic una mica rígida de tensió i cansament i em costa centrar l'atenció (pel mateix).

 • No m'ha anat gaire bé,. Es necessita un bolster gros i mantes per poder-ho fer, i només treballa una part del cos.

 • Per fer.
  Feta. Més forteta del que sembla, però es fa un treball muscular important (braços, espatlles, cames i una mica d'abdos).
  Segona vegada: he millorat braços, espatlles i abdos, però les cames fatal!
  Tercera vegada: gairebé ho aconsegueixo, però hi ha molts moments difícils (resistència cames, sobretot). Millor esperar a fer-la un temps llarg i aprofundir en altres classes que treballen el mateix però que em resultin més fàcils.
  Després d'uns mesos l'he tornat a fer. Millor que l'anterior, però les cames han acabat tremolant.
  12/10/20. Feta again. Només m'he cansat uns moments (de tenir el cap cap avall) però les cames i les espatlles han resistit bé.

 • Per fer. Útil?
  Feta dues vegades. Completa i entretinguda, treballa tot el cos.
  Fer de tant en tant i mirar efectes digestius.
  20/6/2021. Feia temps que no la practicava. Més dificileta del que recordava (segurament per la xafogor, que m'altera l'equilibri). Treballa tot el cos.

 • Per fer. Pel que diuen, és bastant forta.
  Feta! Molt guai, fa treballar tot el cos (força, estirament, equilibri i sobretot moviment!). M'ha costat una mica de seguir el ritme i els comentaris, però l'he pogut fer tota sense caure morta.
  Definitivament, l'he de fer de tant en tant per veure com progresso. Crec que el que em resulta fàcil és precisament l'obertura del cos, em falla la força.
  Feta 15/(2/2021. Dureta, dureta... sobretot perquè el ritme no para, i quan arriba el moment de fer postures més difícils o més obertes, ja no puc més. L¡'he pogut seguir, però amb dificultats i paradetes al final. He millorat en la força als braços.

 • Per fer. Estirameeeents!
  Xulíssima! Curta i perfecta per estirar, sobretot als vespres.

 • Feta.No he pogut fer-ho tot: llarga, pesada i amb molts gossos. Al final, el camell no m'ha ajudat gaire (suposo que pq estavva ja cansada). No entenc per què la primera classe d'una sèrie de 4 ha de ser la més llarga. En fi.... trigaré temps a tornar-hi.

 • Per fer. Últimament noto que les cames em tiben.

 • Molt xula. De la sèrie de 4 classes per fer el balancí, és la que m'agrada més. Fer de tant en tant per obrir les espatlles.
  Repetida. Observo que a poc a poc vaig agafant una mica més de força i resistència a la part superior. Vigilar amb el vertigen. Fer de tant en tant per comprovar millores.
  16/11/2020. Em noto més oberta, però he d¡'anar amb compte amb el vertigen.
  13/4/2021. Fantàstica, m'ha anat bé per obrir les espatlles ara que porto tants dies amb l'ordinador. Cap problema de força.

 • L'he feta per equivocació. Súper guai, però dubto que algun dia la pugui seguir sencera i sense arejar-me.

 • Per fer.
  Feta. Xula, però potser una mica ràpida. Fer de tant en tant en dies que em senti bé.
  2a vegada. Complerta, però forteta. Per mi comença massa aviat a fer servir la força, però en general és suportable. Treballa força abdos i cames, també equilibri. Fer de tant en tant.
  Feta 4/1/2020. L'escalfament és precipitat i no té res a veure amb el que es fa després. Mirar el començament per sobre abans per no perdre'm.

 • Per fer. Sembla xula.
  Forta, forta... Treballa sobretot resistència muscular i estiraments. Bon treball de la respiració. Fer de tant en tant. La 1a vegada no vaig poder-la acabar, la segona sí.
  18/11/2020. M'he hagut de saltar un parell de trossos pel mareig (moltes inversions). A més, com que no l'entenc bé he d'estirar el coll forçant.

 • Fer un cop a la setmana més o menys mentre duri el confinament (i l'oferta gratuita de classes de pagaments). Aquesta és de postura d'estiraments total. Li falta una mica d'escalfament, sobretot a les espatlles. Aviam si la propera vegada aconsegueixo fer la postura bé.

  2a vegada: he quedat baldada. Impossible passar el braç per damunt l'espatlla. Noto millora en la postura general del cos. Miraré si la setmana que bé m'animo. 4/4/20.
  3a vegada i última. Una mica més i em destrosso l'espatlla. Massa forçada.

 • Per fer.

 • Feta. No és el que esperava: treballa el lateral, però de manera dinàmica (triangles, planxes de costat, etc.). M'agradaria una classe més tranquil.la amb èmfasi a la respiració i aguantar més les postures.
  Fer-la molt de tant en tant per si milloro la força als b raços.

 • Per provar.
  Feta. No és el meu estil: comença fort amb una planxa llarga. La resta d'exercicis són bastant atlètics, i el ritme intens (no tant com la Fiji). Factible, però per fer moooolt de tant en tant.
  Feta again 1/10/2020. No m'agrada el començament abrupte, però la resta està bé si, i només si, estic en forma.

 • Feta dins del programa d'estabilitzar el centre. Al començament, sembla més fàcil que la I però després es va complicant, sobretot quan fa exercicis d'equilibri. Noto que hi ha una relació entre l'equilibri i la força, tant al centre com a les espatlles i braços i les cames. Quan em falla la força, tinc més tendència a caure.
  27/11/2020. Molt bé, tranquil.la i no cansa, però s'ha de fer una mica d'esforç mental i de concentració, sobretot per l'equilibri

 • No m'ha agradat gaire. Molt ràpida, sense prou escalfament ni preparacions.
  4/6/2021. Avui m'ha anat molt bé! L'he pogut seguir sense complicacions i m'ha ajudat a obrir les espatlles. Es nota que ahir vaig tenir una sessió de Body Weather...

 • Per fer. Comp. amb la mateixa classe per a cames i hips (una mica dura).

 • Per provar. Sembla relaxant.
  Feta 26/20/2020. Sí que ho és, de relaxant. Pel meu gust una mica curta i manté les postures poca estona.

 • Per fer.

 • Per fer. Sembla molt xula, tot i que dubto que puguia arribar a fer l'asana final (side crow).
  Feta. Completa, però m'he perdut en alguns trossos. Ni de conya arribaré mai a l'asana, però treballa força coses. Fer de tant en tant. Potser és una mica curta.
  Segona vegada: m'ha costat menys el flow i la força (gràcies per caminar!). ´Té un ritme dinàmic però enllaçant molt bé les postures. Costa de seguir en alguns punts, però he anat fent. Evidentment, el crow pose impossible ni tan sols d'intentar.
  Faig de tant en tant. M'agraden molt els moviments, l'únic que de vegades em despisto. Em noto una mica més forta i àgil. Res de crow pose, of course.
  21/9/2020. Molt bona classe per estar en forma. Treballa l'equilibri. Sé que mai podré fer el crow pose pel pes, però no és l'objectiu de la classe
  23/11/2020. Em trobo més còmoda fent-la i tinc més força i equilibri, tot i que se m'escapen alguns detalls.
  20/4/2021. Al començament ara em sembla fins i tot fàcil, però al final ja estic una mica més cansada. El que em costa més (a part de la impossible crow pose) és seguir el ritme amb tots els detalls i transicions.

 • Molt xula i dinàmica. Amb preescalfament, treball d'equilibri i postures bàsiques. Per fer de tant en tant. No aprens coses noves, però va bé per
  Feta 11/1/2021. L'he fet diverses vegades, però avui no m'ha anat tan bé, per les interrupcions i que em feia mal un peu. Però en principi és una classe dinàmica i del meu nivell.
  2/5/2021. I mira que és fàcil, però estic tan cansada que no n'he encertat ni una (exagero). Val la pena fer de tant en tant per calibrar el meu nivell actual.

 • Feta. M'he sentit molt bé, com en una classe d'estiraments intensa i relaxant. Crec que algunes de les asanes són un pèl forçades (no per mi, sinó per a gent més flexible) i potser podria ser una mica més llarga.

 • Per fer. No sé si és més difícil aquesta o la que posa "level3!".

 • Per fer. Sembla que treballa molt els estiraments, pocs vinyasas.
  Feta 29/12/2020. Uau! Estirameeents fins al límit! La classe és molt xula i ben estructurada. Algunes de les postures són impossibles per mi, però en general es pot anar seguint. He quedat súper bé. És un regal per fer de tant en tant.

 • Per fer. Repassar abans de fer-la!

 • Per fer abans de la classe completa de yoga/pilates level 2.

 • Feta. No m'ha agradat. Comença molt yang amb salutacions i passa a estiraments complicats sense transicions.
  Feta 12/1/2021. Igual, El preescalfament és ràpid i no et prepara bé per a sessió d'estiraments. No l'he pogut acabar de cansament (és al vespre i estic cansada).

 • Molt bona. Treballa conceptes bàsics que no tinc entesos. Fer més vegades, pq se m'han escapat molts detalls.

 • Pesadeta. Forma part del programa de treball de centre, però no crec que m'hagi servit de gaire. L'he trobat llarga i repetitiva.

 • Està molt bé i equilibrada en yin/yang. Bon treball de respiració Ç(que no he acabat d'entendre). Fer de tant en tant.
  15/6/2021. Equilibrada i fins i tot "fàcil", però m'ha anat bé per la calorada que fa.

 • Perfecte quan estàs feta pols. Més curta que la de la Melissa, però ambdues són bones (depèn del moment).
  7/5/2021. Estic feta pols i m'ha anat bé. Tot i així, prefereixo les classes yin ben fetes.

 • Feta a mitges i malament per causes sobrevingudes. Repetir dintre d'un temps, en una estona llarga de tranquil.litat.

 • Per provar. És curta i de nivell bàsic, però m'anirà bé per compensar les sessions de caminar.
  Feta. Sembla de nivell bàsic, però en alguns moments els músculs em cremen i hi ha parts una mica dures. Personalment no m'ha anat gens bé, suposo que és per la manca de connexió amb la seva forma de treballar. Suposo que va bé per a gent més muscular i en forma.

 • Molt bona i complerta per ser una classe curta. Bon treball de respiració i relaxació final. Potser va una mica de pressa, però ajuda a dinamitzar el cos. Les postures no són difícils. Semblant classes curtes Ron. 3/3/2020: Sort que és curta, perquè hi ha força vinyases. Això sí, quedes com nou. 4/7/2021. Tot i fer molta calor i estar encara "convalescent" de la vacunació, m'ha anat molt bé. Cap problema de força ni resistència. 23/12/23: Feia temps que no la feia i està molt bé, completa. M'han costat una mica alguns moviments per la tendinitis, però m'ha anat bé per recuperar una mica les forces després d'aquests dies de grips i fatiga.

 • 1a vegada. No m'ha convençut: la part yang està bé però una mica confusa, i la part yin té algunes postures extremes, a més de la xerrameca constant. No és de les millors.
  2a vegada. Igual. Millor no fer-la.
  27/11/202. La torno a fer sense haver-me mirat les notes. És irregular i les postures yin no són les més adequades per aguantar.

 • M'ha agradat molt. Bona combinació d'asanes i moviments bàsics amb respiració. No és per fer exercici, però sí que és l'esperit del ioga.
  2a vewgada. Està molt bé, equilibrada, però no és per fer exercici. Em sento bé després de fer-la.

 • Comença molt suau i els moviments són bàsics, però treballes la força (centre, espatlles i braços sobretot). Va bé per fer de tant en tant.
  21/11/2020. Molt bona i ben estructurada, però no he pogut aguantar el camell. No sé pq posa que és per a principiants!

 • Per fer.
  16/8/2021. Està molt bé i equilibrada. Tot i que els moviments són bàsics, cm que es fan a poc a poc i amb consciència, es treballa la resistència muscular.

 • Primer cop que la faig. Molt bona, tot i que fa un any hauria quedat rebentada. Comença amb un vinyasa suau però sense parar, i va augmentant l'exigència. Excepte algun moment vaig poder-la seguir. Em falta coordinar bé els moviments amb la respiració. Per fer de tant en tant com a bon exercici.
  Buf! Això sí que és vinyasa! Ritme sostingut amb un esforç que va en augment. Continuo amb problemes coordinar moviment-respiració.

 • Per provar. La part II és molt bona. Fer algun vespre que no tingui gaire temps.

 • Més difícil del que sembla. T'ajuda molt a sentir el que fas. Per fer de tant en tant.
  Feta 23/1/2021. És la quarta vegada que la faig, però em sembla que no avanço. Em costa seguir les instruccions i em distrec.
  Feta 27/3/2021. Avui he notat un canvi: notava l'interior del cos molt més ple i intens, però a partir de mitja clase ja era massa intens, fins al punt que m'he trobat rara (cap i columna). Fer quan estic tranquil.la.

 • Feta. 1a vegada em costa una mica per falta de força i equilibri.
  20/10/2020: segona vegada. Vaig molt més segura, fins i tot em sembla fàcil en alguns moments.
  7/4/2021. Bon treball de les cames i la columna. He notat una millora en la postura final, sobretot a la banda dreta (l'esquerra és per manca d'equilibri).
  15/7/2021. Xula i ben plantejada. Llàstima que la postura final només em surti mirant cap endavant i no al costat.

 • Bona. Bon preescalfament i de mica en mica va pujant la intensitat. Moviments bàsics, però al final, planxes de costat que he pogut fer sense gaires problemes. Val la pena fer de tant en tant .
  Again 1/4/2021. Està bé com a manteniment, tot i que els moviments són una mica repetitius.

 • De moment he fet la primera sessió. Més dura del que sembla, però efectiva. Intentaré fer tot el programa . 3/3/2020.
  He fet tot el programa. Les explicacions i la intenció de treball estan molt bé, però l'he trobat una mica dura en general. Cal tenir una base (o ser molt jove) per fer-la sense problemes.

 • Lenta, però mortal. `L'orientació general és moklt bona (un flux lent connectant ell cos i els moviments am la respiració), però en alguns moments no podia seguir d'esgotament. Fer molt de tant en tant, fins al final però saltant-me els trossssos més difícils.

 • Per fer. Vull prendre'm el ioga amb una mica de calma i recuperar el plaer de sentir-me bé.

 • Hatha clàssic, lent i amb un nivell de principiants. Bon treball de pranayama. Per fer si estàs fet pols.

 • Perprovar. Sembla factible.
  Feta 8/2/2021. Molt bona, ben estructurada amb els exercicis difícils al final. Combina equilibri amb respiració. Al final estava una mica cansada, però l'he pogut fer.

 • Per fer.

 • Per provar. Sembla completa, però sense exagerar.
  Feta. Està molt bé, una mica intensa en alguns punts però factible. Cal tenir una mica de força als braços.

 • Molt bona. Comença tranquil.la però de mica en mica vas augmentant l'esforç. Mai de pressa, però sí que has de fer un treball muscular i d'estiraments important. Per fer de tant en tant.
  2a vegada. Completa, tot i que un xic repetitiva. Al final he quedat molt relaxada. Ideal per al vespre o per quan fa calor.
  30/6/2021. El ritme està molt bé per treballar les transicions i l'equilibri. Ara la trobo massa suau a nivell muscular.

 • Molt bona per treballar el centre i el sòl pèlvic, combinant amb la respiració. Una mica llarga i em perdo am b les explicacions, però va molt bé fer molt de tant en tant com a recordatori.

 • * La primera classe (I) és avorrideta i no cal fer-la si ets flexible. Aquesta segona és millor, lenta però val la pena per estirar sobretot el tronc i braços. Molt bé amb corretja.

 • Molt bona. Treballa la columna neutra amb diverses postures i moviments bàsics. Cal estar atenta a les explicacions.

 • *? Llargueta, però molt ben estructurada i explicada. Connecta la columna amb tors i extremitats. Complementària a la de l'Anastàsia.

 • * Bona, una mica més difícil del que sembla pel treball de coordinació amb la respiració. LLàstima que sigui de pagament, és d'aquelles per anar fent de tant en tant fins que agafis el ritme.

 • * Uau! Molt bona, tot i que no és fàcil. Combina equilibri amb un treball de tot el cos. Quedes com nou.

 • No m'ha convençut per llarga i repetitiva. Respirar, ser conscient del terra pèlvic i fer inversions, tot a la vegada, és massa per mi.

 • * Seria una classe molt maca si la pogués fer. Snif! Només he pogut fins a 2/3 parts. És molt bona i ben explicada, però has d'estar molt en forma. Potser en alguna altra ocasió... 31/3/2012-

 • * Una mica pesadeta. En té de millors.

 • * Molt bona, una barreja entre la classe sobre columna neutra i la d'equilibri.

 • * Classe maca i completa. La postura final no la puc fer en una banda per l'equilibri. M'adono que l'equilibri està molt relacionat amb la força, l'elasticitat i la resistència. 3/4/2020

 • * No l'he pogut acabar per cansament. Més difícil del que sembla (inversions, força, equilibri...) 30/04/2020.

 • * No està malament, però una mica pesadeta i menys equilibrada comp. amb les de l'Anastasia i la Sarah.

 • * Està molt bé, comença suau però acabes fent un treball lent però sistemàtic de tot el cos.

 • * Uau! Forta, forta. Molt xula però és com fer gimnàstica rítimica estàtica. Com la Tracey però menys cardio i més elasticitat. En alguns moments ja no podia seguir, però això sí, he dormit plana i avui tinc la sensació de tenir els músculs a punt.

 • * Ritme i postures perfectes per a mi, però potser una mica curta.

 • Per fer.
  Feta. Comença suau però hi ha molts gossos i és cansada. Tot i així, la pose final l'he pogut fer sentint-me molt equilibrada. Fer els dies que estigui en forma i que no faci gaire calor.
  21/5/2021. He pogut fins al final (tinc una mica més de força), però amb algun problema d'equilibri per la calor i el meu cansament, No és de les més xules que té la Tracy-

 • * Molt bona. Treballa l'equilibri des de diverses bandes (respiració, percepció, etc.) Ben estructurada.

 • Feta 10/11/2020. Molt bona. Hatha del bo, amb moviments lents i moments estàtics. Treballa tot el cos d'una manera suau, sense caure en la sobresimplificació.

 • * Massa dura per mi, no l'he pogut seguir. Molts vinyasas. Fins i tot els estiraments són per a gimnastes. Llàstima, perquè com a classe és guai.

 • Està molt bé. Ritme lent, però fa un bon treball general. Et permet sincronitzar amb la respiració i estar més present.

 • Per fer.
  Feta. Està molt bé, amb molts estiraments de cames i tors. Per fer de tant en tant si em sento rígida.
  9/9/2021. Feia molt de temps que no la practicava. Està bé, però ara m'adono que és una mica avorrida, sense escalfament ni explicacions, només empalmant una postura rere l'altra.

 • Fent.
  1) 1a classe. Cal fer 3 vegades. 1) 20/5/2020. Interessant, més difícil del que em semblava. Bon treball de la respiració, que me n'adono que tenia molt abandonada. No em crec això dels chants, però ja veurem.
  Feta 2a i 3a vegada. Em sento més còmoda.

  2) 2a. Classe. Root Chakra. Feta 3 vegades. 20/5.
  No m'ha semblat tan interessant, potser és pq és més curta i no noto que faci un treball. Això sí, Dec tenir algun problema amb el sistema d'eliminació.
  3) Classe sacral Chakra. 3 vegades. Acabada 5/6. Aquesta m'ha agradat més, tot i que alguns exercicis són durets per ser de nivell bàsic (el pont...). Em sento més còmoda amb la respiració de foc.
  4) Chakra del centre (plexe solar). Abdos + breath of fire. Alguns exercicis són molt durs i no els puc acabar de fer, però almenys he pogut entendre coses de... Pilates. Acabada 12/6.
  5) La del chakra del cor és de pagament, així que passo directament a la del coll (tiroides)
  6) 17/6: He fet 1 vegada i mitja la del tiroides. Avorridíssima. No li he trobat la utilitat als exercicis. Passa de lliçons amb exercicis durs a d'altres amb el que em semblen xorrades. No faré la 3ª sessió de la setmana.
  7)

 • El nivell és bastant light, però la classe està ben estructurada i treballa bé les cames i l'equilibri. Pels dies que estic feta pols i he de treballar cames.

 • Està molt bé. Treballa molt els músculs lentaments i acompassats amb la respiració. Recorda el txi-kung. Llàstima que sigui per sèniors i el nivell és bàsic, però marco per fer de tant en tant.
  Feta again 10/2/2021. M'ha donat l'oportunitat de treballar amb consciència del cos i notar com treballava la força. Abdos :(

 • Per fer.
  Feta 30/12/2020. No l'he pogut acabar. El ritme és ràpid i les postures es van complicant, així que no et deixa temps per preparar-te els moviments i saber què et pots salytar i què no. Encara em falta molta força muscular, tant braços com cames. Fer d'intre d'un any a veure si per casualitat he millorat.

 • Per fer. Sembla xula, però amb força inversions.
  Fet 9/11/2020. Xula amb postures interessants. No és difícil, però va de pressa i em costa seguir les explicacions. Fer de tant en tant.
  12/12/2020. M'ha costat menys de seguir. Hi ha molta fluïdesa.
  23/4/2021. M'ha costat molt seguir les explicacions (de cap per avall!). Cap problema amb les postures.

 • Per fer.
  Feta 13/11/2020. Està bé, però per mi és una mica massa bàsica i llargueta. M'he sentit molt centrada i alineada al final. Per fer de tant en tant com a recordatori. El dia següent em noto més llarga i estirada.

 • Feta 16/1/2021. Ben estructurada, però amb pocs moviments i molt bàsics. Fer només en cas de necessitat.

 • Molt bona. Treballes molt els braços i espatlles d'una manera divertida. Més dificileta del que sembla (alguns gossets, etc.) però factible. Per fer quan no estigui feta totalment pols.
  25/5/2021. M'ha anat molt bé, tot i que estic molt distreta i no m'he concentrat prou per treure-li tot el suc. Mobilitza tot el cos dinàmicament però sense estrebades.
  13/6/2021. M'ha costat una mica seguir-la per la calor infernal que fa.

 • Feta 2/12/2020. Hi ha trossos que no puc seguir, massa gossos i un ritme que per mi és massa ràpid: no para entre postures. Llàstima, perquè la classe és curta i té algunes postures interessants. Provar més endavant.
  Feta 19/3/2021. Molt millor, he pogut seguir el ritme més o menys. Per sort, és curta! Bon treball de la respiració, molt bé per treballar cardio. Per fer molt de tant en tant, estant mínimament en forma (planxes, etc.)

  10/5/2021: Avorridota, massa gossos. He millorat una mica en la força als braços i el ritme respiració, em falta abdos! Prefereixo classes una mica més lentes o amb canvis de ritme.

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Feta 2/1/2020. Molt bàsica.
  28/6/2021. L'he fet pq estava cansada i per la calor. Està bé, però realment no és el meu nivell.

 • Feta 6/1/2020. Està molt bé, tot i que les asanes són bàsiques. Treballes força, resistència i una mica d'equilibri. El ritme és pausat però costa més del que sembla anar lent i acompassar la respiració. Fer de tant en tant.
  11/5/2021. Tranquil.la però efectiva. Molt bé per treballar la respiració i la força sense que t'apretin.
  12/7/2021. Va molt bé per a dies amb tanta xafogor com avui.
  12/8/2021. Molt bé. També en un dia de molta calor. Fins i tot se'm fa difícil respirar lent i8 profund.

 • Feta 9/1/2021. Està força bé, recorda el txi-kung, amb un flow de moviments repetits i enllaçats al compàs sempre de la respiració. Bàsica, però va molt bé per treballar tota la dinàmica del moviment-respiració. He aconseguit fer l'arbre força estona sense caure i respirant regularment.
  12/4/2021. Una mica per a iaios, però està bé. Ja em vull veure fent aquesta classe dins de 30 anys.

 • Per fer.
  4/5/2021. M'ha anat molt bé. No és difícil, però sí completa i et dóna energia. Bona per obrir la part superior del cos (espatlles, cor, braços...). També hi ha pranayama. Mitja horeta ben aprofitada.

 • Per fer.
  Feta 22/6/2021. Lenta, però implacable. Factible per a mi, treballa la força i l'equilibri. N'hi ha de més xules, però aquesta va bé per fer molt de tant en tant ( i comprovar si als 70 anys sóc capaç de seguir-la).
  19/7/2021. Uf! Amb la xafogor d'avui, una mica més i no puc.

 • Per fer,

 • Per fer un dia que estigui animada. Sembla molt guai.
  10/3/2021. Una classe preciosa, però no l'he pogut acabar. Necessites força (sobretot de cames), flexibilitat i energia per anar seguint. Una mica més curta m'hauria anat millor. Potser algun altre dia...

 • Per fer. M'interessa molt el tema.
  Feta 14/5/2021. Força interessant, m'agradaria que hi haguessin més classes que treballessin el pranayama a fons.

 • Per fer, Sembla dureta, però factible.
  26/5/2021. Se m'ha fet molt llarga. Comença amb un escalfament vigorós, però després les postures, tot i ser hatha, m'han costat i no em notava gens flexible. Crec que va massa ràpida per a mi.

 • Per provar. No ho podré fer tot ni de conya, però sembla una bona classe per treballar-ho tot.

 • Per fer algun dia que no necessiti o no pugui fer braços.

 • Per fer.
  19/5/2021. Està molt bé, amb exercicis molt diversos i efectius. Potser una mica curta (falta un treball més general).

 • Feta 1/6/2021. Està força bé, completa i variada. No l'he aprofitat del tot perquè estava una mica distreta, però val la pena fer-la de tant en tant.

 • Feta 29/6/2021. Entretinguda però una mica accelerada. Algunes de les asanes i moviments són difícils, i les he pogut seguir més o menys però no sé si n'he tret gaire benefici. Fer dintre d'una època per si noto algun canvi.

 • Per fer. Slow flow!

 • 26/7/2021. Per l'equilibri (meu) va bé, llàstima que la resta sigui tan bàsica. A més, se'm carreguen les cames. Fer molt de tant en tant.

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Feta again 28/9/2021. Fluixeta per a mi en aquests moments, però va bé per treballar les transicions lentament si vaig despistada.

 • Feta 16/10/2021. Massa ràpida i plena de gossos al començament. Les asanes estarien bé si es fessin amb un ritme lent.

 • Està molt bé, tot i que està enfocada a un mateix tipus d'exercici. Fer de tant en tant. ÉS tranquil.litzant.

 • Està molt bé, tot i que està enfocada a un mateix tipus d'exercici. Fer de tant en tant. ÉS tranquil.litzant.

 • 22/11/2021. Feia molt de temps que no feia res de la Fiji. He aguantat! Es nota que estic una mica més en forma. De tota manera, al final es fa una mica pesadeta.

 • 22/11/2021. Feia molt de temps que no feia res de la Fiji. He aguantat! Es nota que estic una mica més en forma. De tota manera, al final es fa una mica pesadeta.

 • 23/11/2021. Em sento molt més forta fent-la, fins i tot fàcil, però va bé com a indicador estàndar de si estic en forma "oldie",

 • 23/11/2021. Em sento molt més forta fent-la, fins i tot fàcil, però va bé com a indicador estàndar de si estic en forma "oldie",

 • Per fer.

  Feta 08/11/2021. Està molt bé, molt completa. Comença suau però al final quedes cansadeta.

   

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Feta 10/12/2021. Bàsica, però estira suaument tot el cos. Va bé si tens el cos adolorit.

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Per fer.

 • Feta 1/1/2022. Completa i equilibrada, del meu nivell i bones explicacions. Però em fa sentir rígida i em costa l'equilibri i la força. Fer moolt de tant en tant.

 • Feta 1/1/2022. Completa i equilibrada, del meu nivell i bones explicacions. Però em fa sentir rígida i em costa l'equilibri i la força. Fer moolt de tant en tant.

 • Feta 1/1/2022. Completa i equilibrada, del meu nivell i bones explicacions. Però em fa sentir rígida i em costa l'equilibri i la força. Fer moolt de tant en tant.

 • Molt bona. Els clàssics estiraments suaus d'espatlles però fets més a fons. Tonificar i relaxar alhora.

 • M'agrada molt, tot i que només treballa aquesta zona.

 • PErfecte quan tens l'esquena feta pols de veritat. Lenta i suau.

 • Feta 10/1/2024. Fa molt de temps que no feia Pilates, i la trobo dureta tot i ser bàsica (no hi ha descansos). L'he pogut seguir i ara entenc més coses que quan anava a classe. Potser provar les classes de l'altra professora.

 • No està malament. Almenys no hi ha gossos. Fer de tant en tant.

 • Molt bona, especial per a mi. Es pot treballar estil Iyengar.